De Bibliotheek op school communicatiepakket

Heeft de Bibliotheek te maken met een toename in het aantal dBos scholen? Dat is natuurlijk geweldig! Maar het gevolg van dit succes is wel dat er steeds beter gelet moet worden op wat er gecommuniceerd wordt, aan wie en op welk moment. Nieuwe scholen vergen een andere manier van communiceren dan scholen die al twee jaar gebruik maken van de Bibliotheek op school. 

Maak gebruik van het gepersonaliseerde communicatiepakket van ProBiblio en zet de Bibliotheek op school in de spotlight!

Communicatiepakket met de naam van uw Bibliotheek

Voor 250 euro ontvang je een gepersonaliseerd pakket met communicatiemiddelen voor dBos. Bekijk de onderstaande voorbeelden die we gemaakt hebben voor Bibliotheek Katwijk. Alle middelen worden dus voorzien van het logo van jouw eigen Bibliotheek. Het pakket bestaat uit digitale bestanden voor posters, raamstickers, banners, direct mail, een wervingspakket voor 8e groepers en een wervingsflyer voor ouders. Je hoeft ze alleen nog maar te printen!

INSCHRIJVEN EN HET VERZENDEN VAN JE EIGEN LOGO KAN VIA DIT FORMULIER

Het pakket bevat

Posters voor scholen


Voorbeeld poster Bibliotheek Katwijk, A0-2-3


Raamstickers voor scholen

Raamstickers Bibliotheek Katwijk, 50x48cm


Banners in diverse formaten

Voorbeeld banner Bibliotheek Katwijk, voor de website 1080x400px


Sjabloon direct mail met vier-seizoenenbanner


Wervingspakket 8e groepers

Kaart t.b.v. werving/behoud 8e groepers


Wervingsflyer ouders


Voorbeeld flyer werving ouders en poster voor scholen, Bibliotheek Katwijk

Download het algemene communicatiepakket

Wil je de Bibliotheek op school WEL in de spotlights zetten, maar heb je GEEN belangstelling voor een gepersonaliseerd pakket? Download dan gratis het complete pakket, voorzien van het algemene bibliotheeklogo.

Download hier het pakket zonder bibliotheeknaam


Meer informatie

Bekijk deze pagina voor informatie over de dienstverlening die ProBiblio kan bieden met betrekking tot de marketing en communicatie voor de Bibliotheek op school. Op die pagina vind je ook een algemeen communicatieplan, om te downloaden voor toepassing in je eigen bibliotheek.

Neem bij vragen contact op met Barbara van Walraven, e-mail bvwalraven@probiblio.nl