Etalage 2022 afbeelding

Etalage 2022

Let op: dit is een conceptpagina. De definieve etalage wordt binnenkort met bibliotheken gedeeld.

Heeft jouw bibliotheek behoefte aan jongerenpogrammering op het gebied van basisvaardigheden? Wilde je altijd al een klantreis onderzoeken? Of heeft jouw bibliotheek interesse in kennisdeling met andere biblbiotheken over…? [hier in totaal 3 voorbeelden uit de input die we krijgen] Dan is dit hét moment! In deze etalage staan de gesubsidieerde projecten van Probiblio waarin vanaf 1 januari 2022 weer ruimte is voor nieuwe deelnemers. Vink hieronder de pilots of initiatieven aan waar jouw bibliotheek aan deel wil nemen en geef dit voor 31 oktober aan ons door.

Deze etalage is geopend van 7 tot en met 31 oktober. Gelieve per bibliotheek één formulier in te dienen. Geef hierbij ook per project aan welke specialist vanuit jouw bibliotheek hiervoor de contactpersoon is. Onze adviseurs stemmen vervolgens met de contactpersonen af over definitieve deelname van jouw bibliotheekorganisatie (of vestigingen) in 2022. In de loop van 2022 kunnen er meer openingen ontstaan, deze zullen wij te zijner tijd met jullie delen. 

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met de bij een project weergegeven contactpersoon. Met overige vragen kun je terecht bij relatiemanager Stefan Hoegen.

Geletterdheid

Leven Lang Leren-beleid

Meedoen met de maatschappij

Digitale geletterdheid

Strategie en Beleid

De Effectieve Bibliotheek