Inschrijfformulier BoekStart & VoorleesExpress

Datum: Maandag 11 november 2019
Tijd: 10.00- 15.30 uur, incl. lunch. Inloop vanaf 9.30 uur
Plaats: Probiblio, Opaallaan 1180, 2132 LN Hoofddorp
Kosten: Deelname is wegens subsidie kosteloos voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland en VoorleesExpress locaties die deel uit maken van het provinciale netwerk. Deelnamekosten voor overige bibliotheekorganisaties of VoorleesExpress locaties die geen deel uit maken van het provinciale netwerk bedragen € 152,50.

Inschrijven is mogelijk tot 4 november 2019 via onderstaand formulier. Graag per deelnemer een formulier invullen. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega.

Voor afmeldingen na 4 november 2019 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties en aangesloten VoorleesExpress locaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast.

Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Indien de inschrijving niet lukt, kun je contact opnemen met evenementen@probiblio.nl. Het is altijd mogelijk dat er bepaalde gegevens niet goed doorkomen of foutief zijn ingevuld, Probiblio neemt dan telefonisch contact met je op of stuurt een e-mail om de inschrijving te completeren.

Bij een teveel aan inschrijvingen zijn wij genoodzaakt maximaal twee deelnemers per organisatie/VoorleesExpress locatie toe te laten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties en aangesloten VoorleesExpress locaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Met het versturen van dit formulier geef je Probiblio toestemming om jouw gegevens te gebruiken. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens, lees hier meer over in de privacyverklaring.
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient een valide email adres op te geven
Je dient dit veld in te vullen
Houd mij op de hoogte van komende bijeenkomsten *
Je dient een keuze te maken
Ben je een robot?
Je dient aan te geven dat je geen robot bent