Inschrijfformulier Creatief Schrijven

Inspiratiemidddag 'Leer kinderen creatief schrijven':
Deze vindt plaats op woensdag 13 november van 14.15-16.45 uur in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Deelname aan de inspiratiemiddag is kosteloos.

Cursus 'Leer kinderen creatief schrijven' in 2020:
Deze vindt plaats in Noord-Holland op 29 januari, 18 maart, 8 april en 20 mei in Amstelland Bibliotheken te Amstelveen.
En in Zuid-Holland op 22 januari, 4 maart, 22 april en 13 mei in het Kinderboekenmuseum te Den Haag.
De kosten van de scholing bedragen € 195,-.

Vroegboekkorting cursus:
Meld je je voor 15 december 2019 aan als duo leesconsulent & leerkracht, dan krijg je beiden € 50,- korting en betaal je per persoon € 145,-.

Deze vroegboekkorting geldt alleen voor dit duo, dus niet voor twee leesconsulenten of twee leerkrachten. Schrijf samen in en vermeld duidelijk naar welk (e-mail)adres de facturen gestuurd kunnen worden.  

Aanmelden is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 6 november brengen wij €35,- annuleringskosten in rekening per dag. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast (per dag).

Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Indien de inschrijving niet lukt, kun je contact opnemen met evenementen@probiblio.nl.
Het is altijd mogelijk dat er bepaalde gegevens niet goed doorkomen of foutief zijn ingevuld, Probiblio neemt dan telefonisch contact met je op of stuurt een e-mail om de inschrijving te completeren.

Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties en scholen uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Met het versturen van dit formulier geef je Probiblio toestemming om jouw gegevens te gebruiken. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens, lees hier meer over in de privacyverklaring.
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Je dient een valide email adres op te geven
Je dient dit veld in te vullen
Je dient dit veld in te vullen
Ik neem graag deel aan *
Je dient ten minste één keuze op te geven
Je dient dit veld in te vullen
Houd mij op de hoogte van komende bijeenkomsten *
Je dient een keuze te maken
Ben je een robot?
Je dient aan te geven dat je geen robot bent