Samenwerking strategische partners

Samenwerking strategische partners

Het aangaan van samenwerkingsverbanden met strategische partners is van cruciaal belang om de verschillende nieuwe functies van de bibliotheek vorm te kunnen geven en de toegevoegde waarde van de bibliotheek in de samenleving kracht bij te zetten. 

Sabine Margés - Klassiek > Maatschappelijk educatief

Sabine Margés

Interesse in dit project?
Neem contact op met Sabine Margés
Neem contact op

Meer informatie

De doelstelling van het project is dat bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland de meest actuele kennis verkrijgen over 'strategisch samenwerken' en zij een beeld hebben hoe zij hier in hun eigen organisatie uitwerking aan kunnen geven.

Bibliotheken worden door Probiblio ondersteund in het effectief vormgeven van het samenwerkingsproces met bedrijven, instellingen en gemeenten. Hierdoor komen zij in gezamenlijkheid tot een succesvolle inrichting van de samenwerkingsorganisatie die zij kunnen verantwoorden bij hun gemeenten.

  • Bibliotheken vergroten hun kennis door het volgen van een aantal masterclasses gedurende het jaar.
  • Bibliotheken worden ondersteund bij het vormgeven en inrichten van hun samenwerkingsorganisatie met relevante bedrijven en instellingen.
  • Om de resultaten van deze samenwerkingsorganisatie en de toegevoegde waarde daarvan aan de gemeenten te kunnen verantwoorden, zijn op basis van de begeleidingstrajecten nieuwe KPI’s opgesteld die met het netwerk worden gedeeld. 

Provincie: Noord- en Zuid-Holland 

Meer weten?

Bel of mail Sabine Margés!
Onze expert op het gebied van Samenwerking strategische partners

Sabine Margés

Sabine Margés

06 41 56 49 89

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.