Bereik jongeren met een gratis workshop van rapper Crooks

Bereik jongeren met een gratis workshop van rapper Crooks

Het is 'trending' op social media: het filmpje van rapper Crooks over HipHop in je Bieb. Daarin laat hij zien wat bibliotheken met dit programma in het leven van jongeren kunnen betekenen. Sluit je nu aan bij onze groeiende taskforce en maak kans op een gratis schrijfworkshop van Crooks in jouw bibliotheek in Noord- of Zuid-Holland!

Raps schrijven, elkaar inspireren en netwerken, verhalen delen, entrepreneurship, leren! Dat is waar het programma HipHop in je Bieb volgens rapper Crooks over gaat. En het aantal bibliotheken dat meedoet blijft groeien. Bibliotheken Aanzet, Rotterdam, De Boekenberg, Schiedam, Haarlemmermeer, Hilversum, IJmond-Noord - samen de ondernemende HipHop in je Bieb-'taskforce' - bereiken samen met o.a. muziekplatform Hiphopinjesmoel en Quardin.nl steeds meer jongeren via hun favoriete muziek: HipHop. Door workshops, het HipHopmeubel met urban collecties en ook via Instagram.

Op dat platform deelde rapper Crooks (@freddiecrooks, meer dan 15.000 volgers) onderstaand filmpje, dat daar bijna 2,5 duizend keer werd bekeken. De boodschap: "Crooks divisie gaat het land in om met meer bibliotheken samen te werken als onderdeel van Hiphopinjebieb. Waar moeten wij heen komen? En welke collega rappers moet ik meenemen?" Grote kans dat jouw bibliotheek ook is genoemd! 

Doe ook mee!

Wil jij een gratis schrijfworkshop van Crooks winnen voor jouw bibliotheek? Deel het filmpje via jouw social mediakanalen en mail je motivatie vóór 1 april naar Karen Bertrams. De winnaar krijgt via mail bericht.

Volg alvast de online schrijfworkshop

Ookal is de bibliotheek dicht, de schrijversclub Crooks Divisie gaat gewoon door! As donderdag 19 maart om 18.30 kun je via het Instagram-account van Bibliotheek Rotterdam live meedoen aan de online schrijfworkshop van @freddiecrooks en @quardin.nl met oefeningen vanuit rap en de mogelijkheid om je vragen te stellen over starten met rappen.

Foto geheel boven: Quardin.nl

Meer nieuws