Bibliotheekplaza 2018: is de kloof te dichten?

Bibliotheekplaza 2018: is de kloof te dichten?

Babyboomers versus de generatie nix, de generatie nix versus de patatgeneratie, de patatgeneratie versus de generatie Why en ga zo maar door. Generatiekloven zijn van alle tijden, ze volgen elkaar telkens weer op. De vraag is niet of er weer een nieuwe kloof komt, maar hoe deze zich dit keer manifesteert. Eigenlijk komt het altijd op hetzelfde neer: ouderen zien niet wat jongeren belangrijk vinden en andersom. Twee werelden die met en naast elkaar leven. Zo dichtbij en tegelijkertijd zo ver weg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IS DE KLOOF TE DICHTEN?

BIBLIOTHEEKPLAZA 2018, 27 SEPTEMBER, DE LICHTFABRIEK HAARLEM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moeten we de huidige lichting screenagers maar links laten liggen of willen we ze sturen in hun ontwikkeling en hen betrekken bij onze activiteiten? Maar zijn ze daar wel vatbaar voor? Hoe doen andere bedrijven en organisaties dat? En hoe denken de experts erover? Op 27 september horen we de antwoorden, gaan we in discussie, worden we geconfronteerd met pittige stellingen en weten we na afloop of maar ook hoe we energie in deze ongrijpbare Generatie Z moeten steken.

Het wordt een dag om geïnspireerd te raken en heel veel te beleven! Zet deze datum in je agenda en schrijf je in. Bibliotheekplaza vindt dit jaar plaats in de Lichtfabriek, een prachtige monumentale locatie in het centrum van Haarlem.

Schrijf je hier in... See ya!

 

PS binnenkort maken we het programma bekend!

 

Oja, volg ons op Instagram en Twitter en gebruik #biebplaza!

 

Meer nieuws