Bibliotheekplaza 2020: terugblik op een onvergetelijke editie

Bibliotheekplaza 2020: terugblik op een onvergetelijke editie

Dinsdag 27 oktober 2020 was het weer tijd voor Bibliotheekplaza; een historische en onvergetelijke editie! We geven je een kijkje achter de schermen van het virtuele event en een inkijkje in alle kennis die gedeeld is.

Voor de deelnemers was het dit jaar een volledig virtuele belevenis. Vanuit de Amsterdome in Amsterdam werden de sprekers live gestreamd, onder de vertrouwde leiding van presentator Aldith Hunkar.

Verschillende doeners en denkers van buiten de branche verkenden elk vanuit hun vakgebied het thema 'de kracht van samenwerken'. Wat kun je leren van onder andere bergbeklimmer Melvin Redeker, bioloog Patrick van Veen, specialist in moeilijke samenwerkingen Rosi Dhaenens en voedselondernemer Samuel Levie? Je leest het in dit verslag.

Met de livestreams, fotogallerij en video's (her)beleef je de dag, ook vanachter de schermen!

Ga naar het verslag van Bibliotheekplaza 2020 >>

De livestreams zijn tot en met 15 november terug te kijken.

"Een volwaardige online versie als alternatief voor een fysiek congres" - een deelnemer via de evaluatie

"Naast het feit dat de digitale uitvoering erg goed verzorgd was, ook een inspirerende bijeenkomst. Hartelijk bedankt voor jullie inzet, inspiratie en voorbeelden van de kracht van samenwerking, overbrugging en aanpassingsvermogen. Hard nodig zijn in deze tijd!" - Gerard Schut van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken

Meer nieuws