Bibliotheekplaza 2021: Uitzicht / Inzicht

Bibliotheekplaza 2021: Uitzicht / Inzicht

Een crisis is verschrikkelijk, maar tegelijkertijd ook een aanjager van vernieuwing. Beleef Bibliotheekplaza 2021 mee, zet 28 oktober in je agenda en krijg een mooi uitzicht op inzicht!

Was Nederland internationaal een toonaangevende waterwerker geworden zonder de watersnoodramp? Blijkt straks dat het broeikaseffect het vertrekpunt is geweest van een wereld met alleen maar schone energie? Toen corona om zich heen greep was er geen uitzicht op een snelle oplossing en zagen we alleen maar narigheid op ons afkomen. Maar ook zijn er nieuwe inzichten ontstaan, zoals op het gebied digitale vaardigheden en omgaan met veranderingen.

Wat hebben we nu precies geleerd? En op welk vlak? Wat heeft het opgeleverd en hoe sluit je aan op die veranderende omgeving? Je ontdekt het op Bibliotheekplaza 2021.

Datum: 28 oktober 2021
Locatie: De Fokker Terminal in Den Haag
Tijd: 09.30 - 16.30 uur
Kosten: Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland zijn € 195,00. Deelnamekosten voor overige organisaties en bibliotheken buiten deze provincies zijn € 245,00. Neem je online deel dan zijn de kosten voor iedereen € 85,00.

Voor online deelnemers is er een selectie uit het programma te volgen.

Meld je aan vóór 6 juni en krijg 25 euro vroegboekkorting bij fysieke deelname!

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws over Bibliotheekplaza 2020 direct in je mailbox? Meld je aan voor onze mailing! Deze wordt ongeveer 3 keer per jaar verstuurd.

Voor vragen kan je contact opnemen via bibliotheekplaza@probiblio.nl 

Meer nieuws