Bibliotheekplaza gaat door.. Eerste sprekers zijn bekend!

Bibliotheekplaza gaat door.. Eerste sprekers zijn bekend!

Sinds maart is 2020 een heel ander jaar geworden, het jaar van een ander 'normaal’. Ook Bibliotheekplaza wordt anders dan normaal! Maar met veel plezier bevestigen we: Bibliotheekplaza 2020 gaat gewoon door! Achter de schermen puzzelen we aan diverse scenario’s. Als er één les is die we meegenomen hebben uit de vorige editie is dat je je flexibel op moet stellen om toekomstbestendig te zijn!

Deze editie wordt anders, maar toch ook weer niet! Laat je inspireren door de vaste onderdelen: presentaties van gave sprekers van buiten de branche, thematische sessies, ontmoeting en netwerken. Dit alles aangevuld met een tikje fun. Hoe de dag er uit komt te zien weten we nog niet exact, maar we zorgen ervoor dat je deze dag digitaal of fysiek bij kan wonen. Op de manier die bij jou en de omstandigheden passen.

Dagvoorzitter Aldith Hunkar brengt ons samen

Dagvoorzitter Aldith Hunkar begeleidt ons deze dag in de ontdekkingstocht naar de kracht van samenwerken. Een actueel en relevant onderwerp, want onze samenleving staat voor grote veranderingen en vraagstukken. Vraagstukken die we alleen kunnen oplossen door samen te werken. In een netwerk waarin we op elkaar kunnen rekenen, elkaar steunen en elkaar kunnen vertrouwen. Samenwerken zit in onze natuur, in onze aard, in onze genen, in ons bloed, in ons systeem. Maar het gaat niet vanzelf, want er zijn ook verschillen. Hoe gaan we om met deze verschillen om juist samen verder te komen?

Eerste sprekers ook bekend!

Scoop: deze sprekers gaan jou hier, vanuit hun eigen expertise, alles over vertellen: avonturier Melvin Redeker, professor Annemieke Roobeek en bioloog Patrick van Veen. Klik hier voor meer informatie over het voorlopige programma!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Heb je je nog niet aangemeld en wil je zeker zijn van een plek op Bibliotheekplaza 2020? Schrijf je nog voor je vakantie in! Dan houden we je op de hoogte in welke vorm je kunt deelnemen. Wij zijn hierin flexibel!

We maken deze dag samen tot een succes. Dat zit nu eenmaal in onze natuur!

Schrijf je nu voor Bibliotheekplaza 2020 >>

 

Foto rechts: Aldith Hunkar, foto Walter Kallenbach (C) Speakers Academy

Meer nieuws