Bibliotheekplaza gaat ‘hybride'

Bibliotheekplaza gaat ‘hybride'

Flexibiliteit is geboden in deze tijden. Ook bij de organisatie van Bibliotheekplaza. Daarom aan jou de keuze: Benut je de voordelen van fysieke ontmoeting in de Amsterdome? Of kies je ervoor Bibliotheekplaza digitaal bij te wonen? We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat er ook online genoeg te beleven is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om digitaal te netwerken en zorgen we voor een verrassing via de post.

Meer informatie en prijzen >>

Nieuwe sprekers bekend!

Ivy de Bruijn (SDG Nederland) over samenwerken aan duurzame transitie

SDG Nederland faciliteert een groeiende beweging van partijen die bijdragen aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Eén van de SDG’s is: ‘Samenwerken om de doelen te behalen’. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder! Tijdens haar interactieve presentatie deelt Ivy de Bruijn, Projectmanager brede beweging, hoe SDG Nederland alle betrokken partijen informeert, activeert en verbindt.

Collaboratologist Rosi Dhaenens over moeizame samenwerkingen

Drs. Rosi Dhaenens is collaboratologist (oftewel samenwerkingsdeskundige) en gespecialiseerd in interventies bij moeizame samenwerkingen. Op Bibliotheekplaza vertelt ze over de valkuilen van meerpartijen- en netwerksamenwerking. Na haar sessie weet je hoe je moeizame samenwerkingen kunt ombuigen!

Bekijk het uitgebreide programma >>

Meer nieuws