Communicatietoolkit Boekenweek 2020 beschikbaar

Communicatietoolkit Boekenweek 2020 beschikbaar

Van 7 tot en met 15 maart 2020 vindt de Boekenweek plaats! Het bekendste jaarlijkse feest in de boekhandel en bibliotheek rondom het Nederlandstalige boek. Deze 85ste editie heeft als thema rebellen en dwarsdenkers. Voor de lokale communicatie over activiteiten rondom dit thema in jouw bibliotheek maak je gebruik van onze communicatietoolkit.

De Boekenweek is een initatief van Stichting CPNB en Stichting Lezen. De Boekenweekauteurs trekken het land in om lezers te ontmoeten en er veel te beleven in boekwinkels, culturele podia en natuurlijk bibliotheken. Op www.boekenweek.nl vind je alle actuele informatie over de campagne. Hier kun je ook de activiteiten in jouw bibliotheek aanmelden.  

De toolkit bevat een persbericht, advertentieteksten en voorbeeldteksten en kant-en-klare banners voor al je communicatiekanalen: website, nieuwsbrief en social media. Daarnaast bevat de toolkit een Narrowcasting banner voor in je bibliotheek en een overkoepelend communicatieplan waarmee je deze middelen strategisch inzet.

Download de communicatiematerialen samen of apart via deze pagina >>

 

"Het lef van schrijvers om taboes te doorbreken en een steen in de vijver te gooien is van levensbelang voor onze samenleving. Daarom koesteren we de vrijheid die door schrijvers genomen wordt om tegen de stroom in te werken, om dwars en vervelend te zijn, onaangepast en onafhankelijk." - www.boekenweek.nl

Meer nieuws