De Nationale Voorleesdagen 2018 – gratis nieuwbrieven

De Nationale Voorleesdagen 2018 – gratis nieuwbrieven

Het jaarlijkse voorleesfeest voor peuters en kleuters vindt in 2018 plaats van 24 januari tot en met 3 februari. Tijdens deze dagen staat voorlezen voor kinderen van nul tot zes jaar centraal. Er wordt met name voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar en de overige negen boeken uit de Prentenboek TopTien 2018. Voor de bibliotheken publiceert Probiblio jaarlijks twee gratis nieuwsbrieven.

De nieuwsbrieven worden gepubliceerd om te verspreiden in het eigen netwerk. De inhoud is gericht op professionals die werken met peuters en kleuters en bevat informatie over en inspiratie voor De Nationale Voorleesdagen, voorlezen en leesbevordering. Daarnaast kan de Bibliotheek ook haar eigen informatie opnemen in de nieuwsbrief die digitaal verstuurd kan worden aan pedagogisch medewerkers en leerkrachten in de onderbouw. Uiteraard kan het bestand ook gedrukt worden voor verspreiding.

De eerste nieuwsbrief wordt eind november 2017 beschikbaar gesteld. De tweede wordt in de eerste week van januari 2018 gepubliceerd.

Vragen? Neem contact op met Stephanie de Kruif, adviseur educatie via sdekruif@probiblio.nl

Meer nieuws