Digitale Projectendag 2021: deel je best practice!

Digitale Projectendag 2021: deel je best practice!

Op donderdag 24 juni vindt de digitale Projectendag plaats voor de bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Deze dag staat weer in het teken van de best practices uit ons netwerk. Heeft jouw bibliotheek een opvallend, innovatief en goed deelbaar succes? Laat het ons weten en neem plaats aan de gesprekstafel!

Het programma bestaat dit jaar uit een 1,5 uur durende livestream. Tafeldame en -heer Jantine Zeeman en Dick van Tol ontvangen collega's van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken die ervaringen met hun best practices willen delen. De gesprekken worden afgewisseld met korte video's uit de bibliotheek en Probiblio-adviseurs schuiven aan. Via digitale polls en live chats kunnen ook de collega's thuis deelnemen aan het gesprek. Bezoekers van de Projectendag bestaan uit leidinggevenden en specialisten van de 39 bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland en adviseurs van Probiblio.

Heeft jouw bibliotheek een vernieuwend project dat succevol en/of inspirerend is, of een initiatief dat collega-bibliotheken makkelijk kunnen over nemen? Meld je best practice dan vóór 10 april aan! Als jouw best practice wordt gekozen, nodigen we één of meerdere collega's uit voor de livestream bij Probiblio op 24 juni. 

Meld je best practice vóór 10 april aan >>

Probiblio maakt de projecten en ontwikkeld materiaal zoveel mogelijk beschikbaar voor het Noord- en Zuid-Hollandse netwerk. Ook wordt in overleg met de betrokken bibliotheek een handzaam stappenplan of handleiding gemaakt. Als de best practice zich ervoor leent om op te schalen naar een regionaal project, zal Probiblio daarbij ook een rol spelen.

Bekijk ook: 'Terugblik Digitale Projectendag 2020'

 

Meer nieuws