Doe mee met het nieuwe BiebPanel

Doe mee met het nieuwe BiebPanel

Probiblio start vanaf 2020 met een vernieuwende manier van klantonderzoek bij bibliotheken: het nieuwe BiebPanel. Dé manier om continu in verbinding te staan met al je doelgroepen.

Dit vooruitstrevende nieuwe onderzoeksinstrument is tot stand gekomen na een grondige inventarisatie van de wensen van huidige deelnemers van BiebPanel en is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op onderzoeksgebied. 

In het nieuwe BiebPanel gaan we breder uitvragen: leden, bezoekers en burgers staan centraal. Onder meer door een intensieve social media-analyse en verdiepend onderzoek geeft het je beter inzicht in de trends en de verschuivende voorkeuren en veranderende verwachtingspatronen van bezoekers én leden. Ook is er grote flexibiliteit in onderzoeksmethodes. Als bibliotheek kies je zelf  de aanpak die het beste bij jou past.

De eerste reacties op deze opzet zijn positief: 

Heleen Aalpol-Klaver, marketeer bij denieuwebibliotheek: Ik ben enthousiast over deze aanpak! Ik denk dat er interessante dingen uit gaan komen.

Wil jij de feiten boven tafel over de bezoekers van je bibliotheek én wil je kennis over je gehele ledenbestand? Kies dan voor het nieuwe BiebPanel! Met behulp van de resultaten (vijf onderzoeksmomenten per jaar) laat je het beleid en de activiteiten van jouw bibliotheek nog beter aansluiten op de wensen en verwachtingen van (potentiële) klanten.   

Stap je voor 1 maart in, dan doe je mee aan alle onderzoeken in 2020. Interesse in de mogelijkheden? Laat het ons weten! Bel naar Berthy Nijhuis 06 1298 4511 of mail naar onderzoek@probiblio.nl

Bekijk hier de mogelijkheden!

Meer nieuws