Donald Duck duikt in de digitale wereld!

Donald Duck duikt in de digitale wereld!

Binnenkort op de deurmat van je bibliotheek: een pakket exemplaren van het tijdschrift ‘Donald Duck duikt in de digitale wereld’. De bibliotheek kan deze speciale editie gebruiken om het aanbod op digitale vaardigheden voor jeugd en volwassenen onder de aandacht te brengen. 

In Donald Duck duikt in de digitale wereld, gemaakt in opdracht van het ministerie van BZK, neemt Donald lezers op speelse wijze mee in innovatie, technologie en de digitale samenleving. In begrijpelijke taal maken mensen op een laagdrempelige manier kennis met allerhande digitale situaties en ontwikkelingen die een impact hebben op het persoonlijke leven. Zo is deze kleurrijke editie zowel voor ouderen, kinderen en mensen met minder basisvaardigheden interessant.

In de week van 3 mei verstuurt Probiblio de pakketten naar de bibliotheken in ons werkgebied. Zet deze Donald Duck in bij de promotie van je Informatiepunten Digitale Overheid, Taalhuis of geef ze mee aan cursisten (digitale) vaardigheden, met leesboeken voor de jeugd, bijvoorbeeld via de Bibliotheek op school of zet ze in bij andere jeugdactiviteiten.

‘Donald Duck duikt in de digitale wereld’ (2019) wordt de bibliotheken kosteloos aangeboden door het ministerie, Stichting Lezen en de KB.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs via basisvaardigheden@probiblio.nl 

 

Meer nieuws