Eerste editie Projectennieuws 2020

Eerste editie Projectennieuws 2020

Elk kwartaal geven wij een update over de projecten die het netwerk van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio samen ondernemen. De eerste editie van Projectennieuws 2020 is nu beschikbaar.

Er zijn in 2020 diverse nieuwe projecten gestart, zoals Gezinsaanpak, Digitale inclusie, de Duurzame Bibliotheek en Diversiteitsmarketing. In het document verwijzen we naar onze website voor meer informatie over de projecten, zoals presentaties, nieuws, overzichten, tips en tools. Vanwege de uitbraak van Covid-19 verschuiven her en der activiteiten naar een later stadium, vinden bijeenkomsten online plaats of wordt gezocht naar alternatieven.

Download het Projectennieuws Q1 2020 >>

De Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio werken samen in provinciale programma’s en netwerkprojecten. Het doel: gezamenlijk betere, snellere en/of goedkopere resultaten behalen. Elk kwartaal verschijnt er een rapportage om directeuren van bibliotheekorganisaties en andere bibliotheekmedewerkers op de hoogte brengen van de voortgang van projectactiviteiten. De projecten zijn verdeeld over de 4 prioriteiten uit de landelijke Innovatie-agenda: Jeugd & Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Participatie & Zelfredzaamheid en Verandering en verbreding van de klassieke bibliotheek.

 

 

Meer nieuws