Doe mee aan de etalagewedstrijd Kinderboekenweek

Doe mee aan de etalagewedstrijd Kinderboekenweek

Probiblio organiseert weer een etalagewedstrijd, dit keer rond de Kinderboekenweek met het thema ‘worden wat je wil’. Zorg voor geweldige kijk- en beleefervaringen voor je publiek vanuit je ramen/etalages en wie weet wint jouw bibliotheek een inspirerende etaleersessie van Pien Hoveling.

In de jury dit keer de beste etaleur ter wereld, Pien Hoveling, marketeer Julia van Haaster en programmeur Karen Bertrams. 

Hoe kun je meedoen?

Stuur een foto (of filmpje) van jouw etalage vóór 16 oktober 2021 naar communicatie@probiblio.nl. We beoordelen de etalage op originaliteit, interactie met publiek en opvallendheid. Bibliotheken in het hele land kunnen meedoen! 

De uitslag wordt begin november bekend gemaakt.

Tips voor jouw etalage

In dit artikel geven we tips hoe jij met je etalage een eerste indruk kunt maken op jouw omgeving.

En alvast een tip van beeldend vormgever Chantal van Heeswijk : ‘Begin bij het etaleren altijd met het bedenken van je boodschap. Wat wil je uitstralen en hoe bouw je hier vervolgens een concept omheen en verwerk je er interactiviteit in? Bekijk de ruimte goed, check de verlichting, bepaal de loop- en kijkrichting van voorbijgangers en maak vervolgens een inventarisatie van de materialen die nodig hebt.’

Meer informatie? Neem contact op met Karen Bertrams.

Succes!

Meer nieuws