Expeditie Bibliotheekplaza 2017!

Expeditie Bibliotheekplaza 2017!

Ga mee op Expeditie Bibliotheekplaza en je gaat met een rugzak vol nieuwe ervaringen naar huis! Ervaringen waarbij je over je eigen grenzen heen kijkt door slimme samenwerkingsverbanden aan te gaan, strategische keuzes te maken voor de toekomst, maar ook vaak door gewoon je gezonde verstand te gebruiken.

Veel thema’s waar de Bibliotheek van nu mee te maken heeft, passeren de revue; in theorie, maar vooral ook in de o zo weerbarstige praktijk. Samenwerken binnen en buiten je organisatie, hospitality, positionering en de ontwikkeling van lange termijnstrategieën.

De inspirerende sprekers die deze boeiende expeditie leiden zijn Bas Haring, Hans Bassing en Remco Claassen. Zij zorgen ervoor dat dit een Bibliotheekplaza wordt, waar je nog lang over napraat!

Een ander moment in het jaar, op een nieuwe locatie... maar het concept blijft overeind: Bibliotheekplaza gaat je ook in 2017 verrassen, verbazen én inspireren.

Iedereen uit de bibliotheekbranche is welkom om ons te vergezellen tijdens dit bijzondere evenement. Wees erbij, en reserveer nu al je plaatsen!

PS: Kom je met je team, dan ben je verzekerd van een inspirerende teamdag!

Meer nieuws