Fysieke en telefonische bereikbaarheid Probiblio-kantoor

Fysieke en telefonische bereikbaarheid Probiblio-kantoor

Zoals iedereen heeft ook Probiblio te maken met een gewijzigde situatie sinds de maatregelen van de overheid vanwege het coronavirus van kracht zijn. Praktisch alle Probiblio medewerkers werken momenteel vanuit huis en daarom is ervoor gekozen om vanaf komende vrijdag, 27 maart, ons kantoor niet meer de gehele dag open te stellen.

De beslissing houdt het volgende in:

  • Ons kantoorpand in Hoofddorp is toegankelijk tussen 9.00 uur en 12.00 uur. We ontvangen en verwerken nog steeds de inkomende post.
  • De receptie van Probiblio is bemand van 9.00 uur tot 12.00 uur. Als je ons belt tussen 12.00 -17.00 uur op tel. 023 5546 100, krijg je een boodschap te horen via ons antwoordapparaat. In die boodschap verzoeken we je om jouw vraag of boodschap per mail (info@probiblio.nl) aan ons door te geven. Die mailbox wordt zeer regelmatig uitgelezen. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of ontvangt een reactie van de juiste contactpersoon.
  • Heb je een vraag voor onze collega’s van Logistiek, bel dan naar tel. 023 5546 300.
  • Voor vragen over Wise, verzoeken we je een melding  te maken in TOPdesk, of stuur een mail naar servicedesk@probiblio.nl.
  • Contactgegevens van MT-leden of adviseurs zijn ook te vinden via onze website, onder Onze mensen

Tot verder bericht gelden deze maatregelen tot en met 6 april. We volgen de adviezen van de overheid en publiceren updates over onze openingstijden en dienstverlening op onze website en social media-kanalen.

Nog vragen?

Neem bij vragen contact met ons op via info@probiblio.nl

Meer nieuws