Geef je interesse aan voor de projecten van 2019!

Geef je interesse aan voor de projecten van 2019!

Het is zover: de projecten voor 2019 die wij op de Projectendag van 28 juni hebben gepresenteerd staan in de ‘etalage’! Hierbij vind je ook de projecten die door bibliotheken zijn voorgesteld.

De afgelopen periode hebben de projectleiders van Probiblio zich ingespannen om de projectvoorstellen te schrijven. Nu deze voorstellen klaar zijn, zetten we ze in de etalage om bij bibliotheken de interesse te peilen. We zijn benieuwd waar jouw bibliotheek in 2019 mee aan de slag gaat! 

Op de website van Probiblio kun je, van 10 t/m 21 september, aangeven welke projecten voor jou interessant zijn. Je kunt op deze pagina ook zien hoeveel interesse er reeds is per project. We hopen dat er voor ieder project voldoende belangstelling is en dat elke bibliotheek aan minimaal één project wil meedoen. Vanaf 24 september is de inventarisatie van de belangstelling gereed en hebben we een mooi totaaloverzicht. 

Op 1 oktober worden de projectvoorstellen bij de provincies ingediend en beoordeeld. Als de projecten definitief zijn worden ze op de website geplaatst. De projectleiders nemen daarna contact op met de bibliotheken die belangstelling hebben getoond voor de betreffende projecten om vervolgafspraken te maken. 

Neem een kijkje in de toekomst en geef hier aan welke projecten voor jouw bibliotheek interessant zijn!

Meer nieuws