Gratis colleges op Rotterdam Centraal

Gratis colleges op Rotterdam Centraal

Bijzondere samenwerking Bibliotheek Rotterdam, Nyenrode Business Universiteit, uitgeverij Business Contact en StationsHuiskamer 

Vanaf eind mei organiseren de Bibliotheek Rotterdam, Nyenrode Business Universiteit, uitgeverij Business Contact en StationsHuiskamer Rotterdam Centraal vijf unieke colleges over werkgerelateerde onderwerpen voor treinreizigers en andere geïnteresseerden. 

De bibliotheekvestiging die eind vorig jaar geopend werd op Rotterdam Centraal is initiatiefnemer en organisator. Nyenrode en Business Contact leveren de sprekers aan en de StationsHuiskamer Rotterdam Centraal treedt op als gastheer. Door de kosteloze bijdrage van alle partners zijn de colleges vrij toegankelijk voor publiek. Na Rotterdam worden de colleges ook in de Bibliotheek op station Haarlem geïntroduceerd. 

Vijf businesscolleges

In het eerste van de vijf colleges op 31 mei geeft filosoof/journalist Ben Kuiken een frisse blik op organiseren in de 21ste eeuw en werkmethodes als scrum, lean en holacracy. Eind juni spreekt sociaalpsycholoog en technisch bedrijfskundige Pieter van der Haak over eigenaarschap in organisaties.

In het najaar is er aandacht voor de steeds grotere rol die algoritmes in ons bestaan spelen (Nart Wielaard), positionering van bedrijven en organisaties in het digitale tijdperk (Julian Stevense) en de revolutionaire impact van digitale technologieën als kunstmatige intelligentie, robotisering, blockchains, cryptovaluta en biotechnologie op de maatschappij (Bob de Wit). 

Via www.stationsbibliotheek.nl is meer informatie beschikbaar en kunnen plaatsen worden gereserveerd.

Meer nieuws