Inspiratieboekje Digisterke verhalen

Inspiratieboekje Digisterke verhalen

Vol trots presenteert Stichting Digisterker het inspiratieboekje ‘Digisterke verhalen — Mensen op weg naar digitaal zelfvertrouwen’. Dit boekje is op 12 oktober uitgereikt aan bezoekers van de Digisterkerdag 2017. In het boekje staan verhalen van cursisten en organisaties die betrokken zijn bij de cursus ‘Werken met de e-overheid’, telkens belicht vanuit een ander perspectief. Het zijn ‘sterke verhalen’ van mensen die een drempel hebben genomen en nu sterker en met meer digitaal zelfvertrouwen in het leven staan.

Bibliotheken zijn er in 2017 in geslaagd om, met gebruikmaking van de Digisterker-inkoopregeling van de KB, het aantal cursisten te verdubbelen. Een mooi resultaat! De urgentie blijft echter onverminderd groot, omdat nog veel mensen in Nederland niet of onvoldoende digivaardig zijn. Stichting Digisterker gaat deze uitdaging graag aan. Doe je mee?

Het gedrukte inspiratieboekje ontvangen alle bij Digisterker aangesloten bibliotheekorganisaties binnenkort kosteloos. De digitale versie vind je hieronder, het boekje mag op deze manier ook verspreid worden binnen of buiten jouw organisatie. 

We hopen dat je het boekje inspirerend vindt en er een aanleiding in ziet om binnen het eigen netwerk (opnieuw) in gesprek te gaan met bibliotheken, stakeholders of andere belanghebbenden. Als je dat wilt, kun je gedrukte exemplaren van het inspiratieboekje bij ons bestellen. Dit kan zonder kosten via: www.digisterker.nl/digisterkeverhalen

 

Meer nieuws