Kom naar de Projectendag op 20 juni!

Kom naar de Projectendag op 20 juni!

Netwerken, co-creëren en inspiratie opdoen. Dit en meer staat jou te wachten op de Projectendag 2019. Kom kennis nemen van en meedenken met projectvoorstellen van bibliotheken en Probiblio. Op de markt haal je resultaten op van lopende en recent afgesloten projecten. Inschrijven kan tot en met 4 juni!

Innovatieve ideeën op de bibliotheekvloer 

De Projectendag is het moment in het jaar dat bibliotheekmedewerkers in Noord- en Zuid-Holland samen met Probiblio kritisch kijken naar een aantal projectvoorstellen voor 2020. Bibliotheken en adviseurs van Probiblio hebben kansrijke ideeën ingediend om de innovatie in de sector een nieuwe impuls te geven. Het zijn deels projecten in de ideefase, nieuwe innovaties waar de initiatiefnemers de mening en input van collega’s over willen horen. Deels zijn het projecten die al binnen één bibliotheekorganisatie succesvol zijn uitgevoerd. Daarbij is het de vraag wat geïnteresseerde bibliotheken nodig hebben om het project ook in hun organisatie over te nemen.

Projectenmarkt

Los van deze interactieve pitchsessies is het ook dit jaar weer mogelijk om kennis te verzamelen op de Projectenmarkt. Tijdens dit hoog gewaardeerde onderdeel worden een groot aantal projecten en concrete behaalde resultaten gepresenteerd. Onze jaarlijkse spreker deelt bovendien zijn tips over samen- en projectwerken in deze roerige tijd van transitie. Door de dag heen is er genoeg tijd bij te praten met collega’s en experts uit de regio. Kortom: de dag bezorgt je een tas én een hoofd vol inspiratie!

Bekijk de pitches en het programma

Aanmelden

Ben je erbij? Hoe meer bibliotheken aanwezig zijn, hoe beter de projecten in 2020. Per bibliotheek kunnen drie personen deelnemen. Ons advies: kom vooral samen! Zo kan jouw organisatie alle pitches bijwonen. Neem bijvoorbeeld collega’s mee die betrokken zijn bij een specifiek project of affiniteit hebben met één van de pitchprojecten.

We zien jouw inschrijving graag uiterlijk 4 juni tegemoet!

Meer nieuws