Maak kennis met de Marketingmodule Plus in Wise

Maak kennis met de Marketingmodule Plus in Wise

Maak kennis met de Marketingmodule Plus in Wise. Een module die alle data uit Wise koppelt, waardoor de marketeer in jouw bibliotheek efficiënt kan werken met het uitsturen van mailings, gericht leden kan aanspreken en de collectie van de bibliotheek nog beter voor het voetlicht brengt. De betaalde module biedt veel gebruikersgemak bij het uitvoeren van marketingacties en -campagnes.

Willen jij en je marketingcollega's meer weten over de Marketingmodule Plus? Neem contact op met applicatiebeheerder Joke Koopman.

Lees meer over de Marketingmodule Plus >>

“Het voordeel van de Marketingmodule Plus is dat je eenvoudig kunt selecteren wie je een bericht wilt sturen: hebben we nieuws dat interessant is voor al onze leden, of willen we een computercursus onder de aandacht brengen van senioren? Of hebben we een mooie actie voor kinderen? Zo kunnen we heel gericht mensen informeren, zodat iedereen op de hoogte blijft van ons mooie aanbod.”
- Miranda van Elswijk, Bibliotheek Gouda, marketing & communicatie

Meer weten over Wise?

De experts van Probiblio kennen Wise gelukkig op hun broekzak. Ook weten of Wise het beste systeem is voor jouw bibliotheek? Lees meer of neem contact op met Roger van der Wal.

Meer nieuws