Masterclass Hiphop & ondernemerschap in Bibliotheek Rotterdam

Masterclass Hiphop & ondernemerschap in Bibliotheek Rotterdam

Van droom naar doel is doen

De afgelopen 8 weken zijn tientallen jongeren tijdens de Masterclass Hiphop in je Bieb actief aan de slag gegaan om hun talenten te ontwikkelen en doelen te bereiken op het gebied van ondernemerschap.

Hoe kun je je talent het beste benutten? Hoe bouw je een netwerk op? En hoe zorg je ervoor dat je met jouw passie geld kan verdienen? Welke mensen kunnen mij daarbij helpen en hoe vind je die?

Onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin Music en rapper Crooks gingen jongeren in de Bibliotheek Rotterdam de afgelopen maanden met elkaar aan de slag om een stapje dichter bij hun dromen en doelen te komen. Elke donderdag gaven zij een masterclass in de bibliotheek, genaamd “Van droom naar doel is doen”. Hierbij inspireren en helpen jonge creatieven uit diverse sectoren elkaar bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door hun dromen, visie en netwerk te delen met anderen, ontstonden er échte vriendschappen, waarbij ook ruimte was voor het bespreken van dilemma’s en angsten waar sommige jongeren mee te kampen hebben.

Gisteren, 28 februari ontvingen de deelnemers uit handen van directeur Theo Kemperman hun masterclass-certificaat. De masterclass is onderdeel van ‘Hiphop in je Bieb’, een serie workshops, talkshows en theaterlezingen waarbij jongeren elkaar inspireren over hiphop en ondernemerschap om vervolgens te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Op maandagavond 11 maart vindt de eerstvolgende inspiratiesessie in de Bibliotheek Rotterdam plaats. In april wordt er gestart met een nieuwe masterclass-serie.

Meer informatie en boekingen van Fariesh: kbertrams@probiblio.nl

Alles over Hiphopinjebieb vind je hier

Meer nieuws