Migratie naar hostedWise succesvol

Migratie naar hostedWise succesvol

In het weekend van 25 en 26 februari migreerde het Wise systeem naar hostedWise. Dat betekent dat Probiblio afscheid nam van eigen servers en hosting, en het volledige systeem ondergebracht is bij OCLC (moederbedrijf van HKA). 

De migratie startte zaterdag om 17:30 uur en op zondag rond 13:00 kon het systeem op de nieuwe locatie worden vrijgegeven. In de dagen die volgden waren er slechts twee kleine aanpassingen nodig. Sindsdien levert het systeem de gewenste performance. De webcatalogi draaien nu geheel via HTTPS; belangrijk voor de privacybescherming bij het inloggen. Dankzij de centrale aansturing van de configuratie van de clients werden deze automatisch bijgewerkt naar de nieuwe situatie. Ook de aanpassingen op de Waas-websites  (noodzakelijk vanwege de nieuwe webcat-servers), konden dankzij samenwerking met het KB-Waas team centraal geautomatiseerd worden uitgevoerd. 

HostedWise ook voor Bibliotheek Haarlemmermeer

Volgende week gaat ook de Bibliotheek Haarlemmermeer over op hostedWise, ondersteund door HKA en Probiblio. In eerste instantie heeft Bibliotheek Haarlemmermeer dan een eigen systeem. In de loop van dit jaar worden zij geïntegreerd in het Probiblio systeem.

Meer informatie

...

Meer nieuws