Nieuwe advieslijst Memory Express

Nieuwe advieslijst Memory Express

Op 19 april organiseerde Probiblio de bijeenkomst ‘Memory Express’, over verschillende vormen van dienstverlening van de Bibliotheek voor ouderen en hun mantelzorgers of zorgprofessionals. Op deze dag werd onder andere een nieuwe uitgave gepresenteerd: Memory Express - media voor mantelzorgers.

Je kent vast Tom & Pippo, Matilda en Boekengasten wel, de boekeninspiratiebron voor onderwijs en voorschoolse opvang. Memory Express is iets soortgelijks, maar dan bestemd voor diegenen die te maken hebben met de zorg voor (dementerende) ouderen.

Met een abonnement op Memory Express ontvang je elk kwartaal aantrekkelijke mediatips van de Bibliotheek ter bemoediging en inspiratie voor deze groeiende doelgroep. Dus leuke boeken om samen te bekijken, informatieve uitgaven en relevante websites rond allerlei aspecten van ouder worden en de omgang met hoogbejaarden. Het eerste (nul)nummer van Memory Express vind je hier.

Wil je voortaan elk kwartaal deze publicatie ontvangen? Het eerste jaar is gratis. Schrijf je in via Dick van der Lans op de website.

Meer nieuws