Nu beschikbaar: de Break-in Box Landgoederen

Nu beschikbaar: de Break-in Box Landgoederen

Er was eens een landgoed: Landgoed Welbehagen… Maar dat Landgoed is verdwenen en er is bijna niks meer over te vinden. Het enige dat we weten, is dat er een heel vreemd feest heeft plaatsgevonden waarbij er een heleboel mis ging. We hebben spullen gevonden die op het feest aanwezig waren en een ‘tijdmachine’. 

De Break-in Box is een spel met een escape room-ervaring. Je kunt de box lenen om het spel te spelen met een groep van maximaal 8 kinderen*.

Bibliotheken in Zuid-Holland kunnen kosteloos gebruikmaken van de Break- in Box, de box is helaas niet beschikbaar voor bibliotheken in Noord-Holland. Je kunt de box voor 1 dag lenen en er komt een adviseur van Probiblio mee om het spel te begeleiden. Nog leuker is het om de box voor een langere periode te lenen. Je kunt de activiteit dan meerdere keren aanbieden. Wanneer je de box voor een langere tijd leent, krijgen de betrokken medewerkers een korte training om het spel te kunnen begeleiden.

Wil je de aandacht nog eens extra op deze activiteit vestigen, dan kun je ook gratis gebruikmaken van de erfgoedcollectie Landgoederenzone; een collectie boeken en digitale media over het onderwerp.

Voor meer informatie of voor het reserveren van de deze box (of een andere) kun je contact opnemen met Ruud Brok rbrok@probiblio.nl of Britt van Teijlingen bvteijlingen@probiblio.nl.

*De activiteit kan ook worden aangeboden voor jongeren en volwassenen

Wil je deze erfgoedcollectie Landgoederenzone lenen? Neem dan contact op met Anne-Marie Terlouw (ATerlouw@probiblio.nl)

Meer nieuws