Onderzoek naar impact Probiblio

Onderzoek naar impact Probiblio

Probiblio heeft de ambitie om meer impactgericht te werken. Dat betekent dat we willen werken vanuit het principe om zoveel mogelijk impact te maken en onze dienstverlening aan bibliotheken zo in te richten. We vragen jouw hulp daarbij.

We willen graag in kaart brengen welke effecten we met onze projecten en dienstverlening realiseren bij bibliotheken; dat doen we door het uitvoeren van een zogeheten impactmeting. Hiermee onderzoeken we welke veranderingen we als Probiblio teweeg brengen bij de bibliotheken die wij ondersteunen; we komen daarmee te weten waar we onze impact en dienstverlening kunnen verbeteren.

We vragen jouw hulp

Het is natuurlijk belangrijk om van de bibliotheken zelf te horen welke effecten zij ervaren door de ondersteuning van Probiblio. Vanaf 10 maart kun je daarom een mail in je mailbox ontvangen met een link naar een vragenlijst. We sturen de mail naar bibliotheekmedewerkers die bij bepaalde dienstverlening en projecten van Probiblio in 2021 betrokken waren en ondersteuning hebben gekregen. We danken je alvast hartelijk voor je medewerking om onze dienstverlening aan jou en onze gezamenlijke impact te verbeteren.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Berthy Nijhuis, adviseur Onderzoek via onderzoek@probiblio.nl.

Meer nieuws