Ontmoet Schrijvers Online

Ontmoet Schrijvers Online

De bibliotheken zijn weer open, maar inmiddels hebben we alle onlinemogelijkheden ook omarmd. Je kunt nu zelfs schrijvers online ontmoeten. Van 21 mei tot 2 juli verzorgen 7 bibliotheken een serie online interviews met schrijvers: Ontmoet Schrijvers Online. Na het interview kunnen deelnemers zelf vragen stellen. Voor de bibliotheek een mooie gelegenheid om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en hun leden ondanks de blijvende maatregelen te betrekken bij hun bibliotheek.

De deelnemende bibliotheken zijn Bibliotheek Rotterdam, De Boekenberg Spijkenisse, Bibliotheek Gouda, Bibliotheek Bollenstreek, Bibliotheek Aanzet, Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Aan den IJssel. Iedereen kan deelnemen aan de webinars, en we willen daarom ook alle bibliotheken verzoeken om de webinars te delen op hun kanalen. Je kunt hiervoor deze communicatietoolkit gebruiken.

Bekijk hier het programma van de webinars en de aanmeldlinks >>

Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 21 mei tot 2 juli iedere donderdagavond plaats tussen 19.30 en 20.30 uur.

In totaal zijn 7 schrijvers te gast in de online webinars. Dat zijn:

Meer informatie

Wil je meer informatie over Ontmoet Schrijvers Online, neem dan contact op met Alek Dabrowski.

Ontmoet Schrijvers Online is een initiatief van De Lonkende Leestafel, het project van Probiblio dat mensen met dezelfde interesses samenbrengt én lezen stimuleert.

 

Meer nieuws