Probiblio gaat (in etappes) verhuizen

Probiblio gaat (in etappes) verhuizen

Probiblio zat al een tijdje in een ruim en daarmee ook duur jasje. Een aantal jaar geleden werd het huidige pand aan de Opaallaan daarom te koop gezet en al vrij snel op termijn verkocht. Toen kon de zoektocht naar een huurlocatie starten. Omdat er geen plek te vinden was in de nabijheid van Hoofddorp, die zowel aan de eisen voor kantoorruimte als aan de eisen voor logistiek en collecties voldeed, is ervoor gekozen om vanuit twee verschillende locaties te gaan werken. In oktober wordt de eerste stap gezet en gaan de Probiblio-collega’s van de afdeling Logistiek en Collecties verhuizen en werken vanuit Nieuw-Vennep.

Voor hen is een geschikt bedrijfspand gevonden aan de Lireweg op het bedrijventerrein in Nieuw-Vennep-Zuid met voldoende capaciteit voor zowel de opslag van collecties, kantoorruimte, als laad-en losfaciliteiten voor de vrachtwagens. De verhuizing heeft geen gevolgen voor onze dienstverlening in die periode. Vanaf 26 oktober is alles verhuisd en zijn we volledig operationeel vanuit het nieuwe pand.

Voor het kantoorpersoneel is in Hoofddorp is een nieuwe locatie gevonden in een multi-tenant gebouw aan de Spicalaan 1-57 in kantorenpark Beukenhorst-Oost. Het pand is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt op loopafstand van station Hoofddorp. We verhuizen eind december en zijn operationeel vanaf 2 januari 2021. Een officieel verhuisbericht volgt natuurlijk nog!

Foto: de nieuwe locatie van de afdeling Logistiek en Collecties aan de Lireweg in Nieuw-Vennep

 

Meer nieuws