Probiblio verhuist! Naar Spicalaan 55 in Hoofddorp

Probiblio verhuist! Naar Spicalaan 55 in Hoofddorp

Probiblio verhuist! Deze weken verlaten wij ons oude pand aan de Opaallaan en betrekken we een gebouw met meerdere huurders in kantorenpark Beukenhorst-Oost in Hoofddorp. Per 1 januari 2021 zijn we volledig operationeel en is ons adres: Spicalaan 55, 2132 JG, Hoofddorp. Het pand is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt op loopafstand van station Hoofddorp. De verhuizing heeft geen gevolgen voor onze dienstverlening en onze contactgegevens blijven ongewijzigd. Wel wordt ons postbusadres in de loop van 2021 opgeheven.
 
Probiblio zat al een tijdje in een ruim en daarmee ook duur jasje. In de buurt van Hoofddorp was geen plek te vinden die zowel aan de eisen voor kantoorruimte, als aan de eisen voor logistiek en collecties voldeed. Daarom hebben we ervoor gekozen vanuit twee verschillende locaties te gaan werken. Onze afdeling Logistiek en Collecties is verhuisd naar een bedrijfspand aan de Lireweg 17 in Nieuw-Vennep, met voldoende capaciteit voor de opslag van collecties, kantoorruimte en laad- en losfaciliteiten voor onze vrachtwagens.

Spicalaan: uitstekende faciliteiten

Het kantoorpersoneel betrekt een vleugel op de 2e verdieping van een gebouw met meerdere huurders aan de Spicalaan 55 in Hoofddorp. Er is een gemeenschappelijke ruime, lichte entree/receptie, restaurant en terras/tuin. Naast de werkplekken zijn vergaderruimtes en een kleine multifunctionele studio ingericht. Ook zijn er uitstekende faciliteiten voor als we straks weer bijeenkomsten kunnen organiseren, zoals bibliotheken van ons gewend zijn.

Fijne feestdagen en tot ziens in 2021!

Vanwege de coronamaatregelen werkt het kantoorpersoneel thuis en ontvangen we momenteel geen bezoek. We hopen van harte jullie in de loop van 2021 te mogen verwelkomen op ons nieuwe kantoor aan de Spicalaan. Geïnteresseerden zijn zodra het weer kan ook van harte welkom om de Lireweg te bezoeken. Alvast hele fijne feestdagen toegewenst!

Meer nieuws