Probiblio Jaarverslag 2020: verhalen over een bijzonder jaar!

Probiblio Jaarverslag 2020: verhalen over een bijzonder jaar!

Ben je benieuwd naar de mooie projecten die wij in 2020 samen met bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland hebben opgezet? Neem dan een kijkje in ons jaarverslag! Met naast onze resultaten in feiten & cijfers veel aandacht voor de verhalen van onze eigen medewerkers en collega’s uit de bibliotheken.

Blader door het Jaarverslag 2020 >>

In het voorwoord blikt directeur-bestuurder Frans Bergfeld terug op 2020. Een bijzonder jaar dat in het teken stond van corona, thuiswerken, bibliotheeksluitingen en 3 verhuizingen. Maar Frans kijkt ook met trots terug op alle activiteiten die wel lukten!  

Een jaar in verhalen

2020 was het jaar dat... het project Meertaligheid vorm kreeg, wij - met bibliotheken - actief aan de slag gingen met podcasts, de BiebBouwers het leven zagen en onze bussen gewoon langs bibliotheken reden. Je leest over deze en andere ervaringen in de interviews en blogs van bibliotheekcollega's uit Noord- en Zuid-Holland en de collega's van Probiblio.

 

Tot ziens!

Een jaarverslag staat niet op zich. Ook in 2021 zetten wij ons weer in vóór bibliotheken en mét bibliotheken. En zolang de coronamaatregelen gelden zoeken we alternatieve vormen voor deze samenwerking. We hopen elkaar zodra dat mogelijk is weer te fysiek ontmoeten bij één van onze activiteiten of projecten, of op onze nieuwe locaties!

Meer nieuws