Probiblio's wagenpark is vernieuwd!

Probiblio's wagenpark is vernieuwd!

Reserveringen, (wissel)collecties en Leeskringkoffers: elke dag brengt de vervoersdienst van Probiblio materialen van en naar bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Zo vormen bibliotheken een uitgebreid netwerk dat leden toegang geeft tot hun gezamenlijke collectie. Na 5 jaar trouwe dienst was ons wagenpark aan vervanging toe. Vanaf maandag 14 september komen onze chauffeurs in nieuwe wagens in Probiblio huisstijl naar je toe! 


Vervoerszaken goed geregeld

Onze chauffeurs bezoeken alle vestigingen volgens een vaste route. Grotere bibliotheken bezoeken we twee- tot driemaal per week. Kleinere vestigingen en servicepunten doen we één keer per week aan. We stellen de routes zo efficiënt mogelijk op, maar houden natuurlijk ook rekening met de wensen van de bibliotheken. Dankzij het voorsorteren door de bibliotheken kunnen we het materiaal waar mogelijk nog dezelfde dag op de plek van bestemming afleveren. 

Verhuizing afdeling Logistiek en Collecties

Probiblio gaat (in etappes) verhuizen. In oktober verhuist de afdeling Logistiek en Collecties al naar een nieuwe locatie aan de Lireweg op het bedrijventerrein in Nieuw-Vennep-Zuid. Vanaf 26 oktober zijn we volledig operationeel vanuit dit nieuwe pand. De verhuizing heeft geen gevolgen voor onze dienstverlening in die periode. Het kan zijn dat het vervoer iets eerder of later komt dan gewoonlijk. De aanrijtijden naar het zuiden zijn iets korter en naar het noorden iets langer. 

Vragen?

Neem voor praktische vragen over de vervoersdienst contact op via 023 55 46 300 of vervoersdienst@probiblio.nl.

Meer nieuws