Stand van zaken programma

Stand van zaken programma

Vanaf 1 januari 2017 werken de Noord- en ZuidHollandse bibliotheken en Probiblio samen in SOOB- en BOZH-programma’s en netwerkprojecten, met als doel dat bibliotheken hun resultaten beter, sneller en/of goedkoper bereiken. In april ontving je een eerste stand van zaken van deze programma’s en projecten, in juli een tweede. Voor je ligt het overzicht van de stand van zaken per 1 oktober.

We volgen hierbij opnieuw de indeling zoals opgenomen in het werkboek dat je voorafgaand aan de Projectendag op 19 september 2016 heeft ontvangen. Je kunt deze rapportage gebruiken bij de voorbereiding op de Projectendag die op 9 november aanstaande plaatsvindt. Zo kun je gericht op zoek naar de concrete resultaten die in deze rapportage worden genoemd en op de Projectendag gepresenteerd en uitgedeeld zullen worden. En zie je hieronder projecten die je interessant genoeg vindt om alsnog bij aan te haken, dan kun je dat op 9 november kenbaar maken.

Ben je geïnteresseerd in de projecten? Je kunt je nog tot en met 7 november inschrijven voor de projectendag die plaatsvindt op 9 november! Bekijk hier wat die dag inhoudt.

 

Meer nieuws