(Telefonische) Bereikbaarheid Probiblio

(Telefonische) Bereikbaarheid Probiblio

Omdat er weleens vragen over gesteld worden door bibliotheken geven we, misschien ten overvloede, inzicht in onze (telefonische) bereikbaarheid.

Algemene bereikbaarheid

Sinds half maart is het kantoor van Probiblio min of meer leeg. Veel medewerkers werken vanuit huis. Dat betekent dat wij ervoor hebben gekozen de bezetting van de receptie op ons kantoor aan de Opaallaan aan te passen. Onze receptie is van 8.30 tot 12.00 uur bemensd en draagt zorg voor het opnemen van het algemene telefoonnummer (023 - 5546 100). In de middag neemt een medewerker van Probiblio de telefoon op. Als zij even niet beschikbaar is, krijgt de beller een bandje te horen met de vraag een bericht te sturen naar ons algemene e-mailadres info@probiblio.nl. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Bereikbaarheid medewerkers

Alle medewerkers van Probiblio beschikken over een mobiele telefoon, waar zowel het vaste als het mobiele nummer op uit komt. De rechtstreekse nummers staan voor het overgrote deel op onze website, onder het kopje 'Onze Mensen'. De afdeling Logistiek heeft een rechtstreeks nummer: 023 - 55 46 300. Natuurlijk kunnen bibliotheekdirecties en MT’s altijd terecht bij relatiemanager Stefan Hoegen: 06 - 24 53 73 18.

Bereikbaarheid Wise

Wat betreft onze Wise-diensten kun je met vragen, verzoeken en incidentmeldingen terecht op het Wise-portaal TOPdesk. Het Wise-Portaal biedt de opties om de status van meldingen na te kijken en historische gegevens in te zien. Voor dringende vragen en verzoeken kun je een e-mail sturen aan servicedesk@probiblio.nl. Onze collega’s zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Meer nieuws