Digitale trends en andere manieren van leren in het primair onderwijs

Digitale trends en andere manieren van leren in het primair onderwijs

Op 12 november 2020 vond onze eerste online kenniscirkel 'Digitale geletterdheid' plaats. Vanwege corona niet in het NEMO Science Museum in Amsterdam, maar via MS Teams! De bijeenkomst, met 4 sprekers en 2 workshops, stond in het teken van trends en andere manieren van leren in het primair onderwijs. 

Lees en bekijk het verslag >>

Voorafgaand aan de sessie hadden deelnemers een pakketje ontvangen met LEGO, knutselmateriaal, en 4 enveloppen voor tijdens de workshops. Om schermvermoeidheid te voorkomen, wisselden de sprekers en de workshops elkaar af. Met maakexpert Astrid Poot; Probiblio-Adviseurs Digitale geletterdheid Erik Reuvers en Ruud Brok en Specialist jeugdeducatie Jackie van Dijk van Bibliotheek Gouda. Tijdens de laatste sessie zetten de deelnemers prachtige minipraalwagens in elkaar! Een greep uit de lessen die voorbijkwamen: denk in mogelijkheden en speel elke dag minstens 5 minuten.

Kijk de opnames terug:

Meer informatie

Benieuwd wat onze adviseurs kunnen betekenen voor jouw bibliotheek op het gebied van digitale geletterdheid in het primair onderwijs? Klik hier! Of neem contact met ons op via outofthebox@probiblio.nl

Meer nieuws