Tweede editie Projectennieuws 2020

Tweede editie Projectennieuws 2020

Elk kwartaal geven wij een update over de projecten die het netwerk van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio samen ondernemen. De tweede editie van Projectennieuws 2020 is nu beschikbaar.

In deze rapportage informeren we je over de innovatieve programma’s en projecten van en voor het netwerk van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken, waaraan Probiblio een deel van haar subsidie besteedt. Er zijn meer netwerkactiviteiten die Probiblio vanuit haar wettelijke taken met provinciale subsidies
uitvoert. Het betreft diensten, zoals advies ten aanzien van digitalisering en de vervoersdienst. Over deze diensten informeren wij de bibliotheken
via andere kanalen. Vanwege de lockdown zijn sinds half maart fysieke bijeenkomsten afgelast, verschoven naar het najaar of vervangen door online bijeenkomsten.

Download het Projectennieuws Q2 2020 >>

De Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio werken samen in provinciale programma’s en netwerkprojecten. Het doel: gezamenlijk betere, snellere en/of goedkopere resultaten behalen. Elk kwartaal verschijnt er een rapportage om directeuren van bibliotheekorganisaties en andere bibliotheekmedewerkers op de hoogte brengen van de voortgang van projectactiviteiten. De projecten zijn verdeeld over de 4 prioriteiten uit de landelijke Innovatie-agenda: Jeugd & Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Participatie & Zelfredzaamheid en Verandering en verbreding van de klassieke bibliotheek.

Meer nieuws