Eerste editie Projectennieuws 2019

Eerste editie Projectennieuws 2019

Elk kwartaal geven wij een update over de projecten die het netwerk van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio samen ondernemen. De eerste editie van Projectennieuws 2019 is nu beschikbaar.

Sinds twee jaar werken de Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio samen in provinciale programma’s en netwerkprojecten. Het doel: gezamenlijk betere, snellere en/of goedkopere resultaten behalen. Elk kwartaal verschijnt er een rapportage om directeuren van bibliotheekorganisaties en andere bibliotheekmedewerkers op de hoogte brengen van de voortgang van projectactiviteiten. De projecten zijn verdeeld over de vier prioriteiten uit de landelijke Innovatie-agenda: Jeugd & Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Participatie & Zelfredzaamheid en Verandering en verbreding van de klassieke bibliotheek.

Download het Projectennieuws Q1 2019 >>

Ook in 2020 pakken we samen weer nieuwe innovatieve projecten op. Een aantal ideeën wordt gepresenteerd op de Projectendag op 20 juni. In de nieuwsbrief van 16 mei staat de link om je aan te melden voor de Projectendag.

Meer nieuws