Update school- en mediatheekWise

Update school- en mediatheekWise

Er is weer veel nieuws te melden op het gebied van school- en mediatheekWise. Zo is er een workshop ontwikkeld om de impact van school- en mediatheekWise op de werkzaamheden in de Bibliotheek in kaart te brengen en staat er een gebruikersoverleg gepland. 

Wise-nieuws op een rij:

  • Probiblio geeft workshops voor bibliotheekmedewerkers over de impact van school- en mediatheekWise op de werkzaamheden in de Bibliotheek, vooral voor de klantenservice. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Meer informatie bij Marianne Bos mbos@probiblio.nl
  • Het is mogelijk om het importeren van leerlingen uit te besteden aan Probiblio voor € 30,- per school. Vraag naar de voorwaarden via schoolWise@probiblio.nl.  
  • Op 23 mei aanstaande organiseert Probiblio weer een gebruikersoverleg school- en mediatheekWise. De agenda is binnenkort beschikbaar.
  • MediatheekWise is nu beschikbaar als module voor het beheer van een mediatheek in het voortgezet onderwijs. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan, voor snelle beslissers is er gratis een aantal passenprinters inclusief passen beschikbaar.
  • Op 13 juni organiseert HKA een landelijk educatief overleg over school- en mediatheekWise. De mogelijkheid bestaat om mee te denken over doorontwikkeling van de portals. Aanmelden kan via schoolWise@probiblio.nl. Het overleg vindt plaats in Almere in De Nieuwe Bibliotheek. Alle school- en mediatheekWise contactpersonen ontvangen nog informatie hierover. Sta je nog niet op deze lijst? Meld je dan aan via schoolWise@probiblio.nl.

Meer nieuws