Verslag Kenniscirkel Marketing over interne communicatie

Verslag Kenniscirkel Marketing over interne communicatie

Interne communicatie begint met luisteren.

Het interne communicatie-vak is de afgelopen jaren sterk veranderd, met als gevolg dat veel organisaties met interne communicatie problemen te maken hebben. Op donderdag 9 mei 2019 organiseerde Probiblio een kenniscirkel om te bekijken waar bibliotheken tegenaan lopen op het gebied van interne communicatie en betrokkenheid van medewerkers. We behandelden dit onder leiding van communicatie-expert Michael Meyer, communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie, een bureau dat organisaties helpt de communicatiefunctie opnieuw in te richten en communicatiekracht te versterken.

   

In dit verslag blikken we terug op de belangrijkste lessen uit deze inspirerende ochtend in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

De volledige presentatie van Michael Meyer vind je hier terug.

Download hier het verslag van de bijeenkomst. 


Verder met interne communicatie  
Was je aanwezig bij de Kenniscirkel en wil je doorpraten over dit onderwerp? Of kon je er niet bij zijn en wil je wel nog een aantal vragen stellen? Ga dan naar de Marketing & Communicatie-groep op Biebtobieb! Stel hier jouw vragen over interne communicatie of deel jouw succesvolle casus of leerpunten met de andere bibliotheken.  
 
Vanuit Probiblio ondersteunen we je graag bij het uitwerken van een intern communicatieplan, het werken met interne persona’s of het uitzetten van een onderzoek onder medewerkers. Neem hiervoor contact op met marketingadvies@probiblio.nl.

Meer nieuws