Verslag kenniscirkel Zichtbaarheid

Verslag kenniscirkel Zichtbaarheid

Met verfrissend water, ijskoude raketijsjes en verkoelende airco was het tijdens de warmste dag van het jaar goed uit te houden bij de Kenniscirkel Zichtbaarheid in VondelCS.

De dag begon met een interview met Willem Wijgers van Bureau EMC Cultuuronderzoeken, die pleit voor een nauwe samenwerking tussen marketing en educatie om een integraal klantbeeld te krijgen. Tijdens de workshops konden de deelnemers aan de slag met zakelijk schrijfster Afke van der Horst (waarde bieden aan de lezer), VO vlogger Jörgen Apperloo, de (niet) perfecte pitcher Mart Rienstra (Blijf vooral jezelf!), communicatief georganiseerde Liesbeth Ulijn & Barbara van Walraven en de collectie presentaties van Heleen Aalpol. De dag werd afgesloten met een spetterend optreden van kinderboekenschrijver Jozua Douglas, die ons duidelijk maakte dat een ‘bloemige blouse’ al het verschil kan maken…

Alle presentaties zijn hier te downloaden:

De leesconsulenten van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta hebben een vlog gemaakt over hun missie met Jozua Douglas!

Tip!

Bieb voor de Zaanstreek heeft een mooie brochure uitgegeven, waarin het belang van lezen duidelijk wordt voor stakeholders. Probiblio mocht deze brochure toegankelijk maken voor andere bibliotheken, zodat je je eigen cijfers en tekst kan toevoegen om je ZICHTBAARHEID (in de politiek of bestuur) te vergroten!

Meer nieuws