Vertrek Anne Rube bij Probiblio

Vertrek Anne Rube bij Probiblio

Directeur-bestuurder van Probiblio Anne Rube draagt per 1 maart 2020 het stokje over aan een opvolger. Veertien jaar gaf zij leiding aan Probiblio, maar wil de laatste jaren van haar loopbaan niet langer fulltime werken. Anne: “Ik laat een krachtige organisatie achter, die gevormd wordt door mensen die bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland optimaal ondersteunen. Het is elke dag weer een genoegen om met hen samen te werken.”

De Raad van Toezicht van Probiblio bedankt Anne Rube voor de gedrevenheid, deskundigheid en enorme toewijding die zij de afgelopen jaren aan iedereen die met haar werkte, heeft laten zien. Zij wensen haar van harte een mooie en succesvolle nieuwe toekomst.

Probiblio is deze zomer – als eerste Provinciale Ondersteuningsinstelling – gecertificeerd door de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Uit de auditrapportage: “De kracht van Probiblio ligt in het meebewegen met de veranderingen in het bibliotheekwerk”. En: “De gezonde financiële situatie staat mede borg voor de toekomstbestendigheid van de organisatie”. Lees meer over de certificering.

Meer nieuws