Video 'De bibliotheek: het hart van de stad'

Video 'De bibliotheek: het hart van de stad'

De Gemeenteraadsverkiezingen 2022 komen eraan. Nú is het moment om lokale volksvertegenwoordigers en bestuurders te overtuigen van de onmisbare waarde van de bibliotheek voor hun gemeente. Met de gratis video 'De bibliotheek: het hart van de stad' laat je zien wat de rol is van de bibliotheek in de gemeente en welke verantwoordelijkheid gemeentes hebben om te zorgen voor een robuuste bibliotheek. 

Uit de SOOB en BOZH kwam het verzoek aan Probiblio om een video te maken die deze waarde duidelijk laat zien: door de enthousiaste bezoekers, gedreven medewerkers én betrokken bestuurders en experts aan het woord te laten. De video is tot stand gekomen in samenwerking met KopGroep bibliotheken, Bibliotheek Schiedam en Bibliotheek aan de Vliet. 

Deel de video - vrij te gebruiken - met de gemeente- en samenwerkingspartners. En plaats een link op de kanalen van de bibliotheek, om ook het publiek eraan te herinneren wat de bibliotheek (nog meer) voor hen kan betekenen.

Download de video 'De bibliotheek: het hart van de stad' via Wetransfer.com >>

Bekijk en deel de video ook op/vanaf ons YouTube-kanaal:

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Maak ook gebruik van de andere tips en materialen die Probiblio heeft ontwikkeld, verzameld in ons Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Meer nieuws