Vooraankondiging bibliotheekprogramma’s Kinderboekenweek 2018

Vooraankondiging bibliotheekprogramma’s Kinderboekenweek 2018

#BZV: Boek Zoekt Vriend!

Met dit programma maak je vrienden! En die zijn er in allerlei soorten en maten: van onafscheidelijke duo’s als Jip en Janneke tot zelfgemaakte vrienden in Hoe maak je een vriend. Van geheime vriendenclubs tot vriendschappen die op de proef worden gesteld. (Foto: Natasja Borgers)

Voor kinderen van groep drie tot en met acht maken we een flexibel spelprogramma in drie versies waarin boeken op zoek gaan naar vrienden, en vrienden naar boeken! Dit programma is in te zetten in en rond de Kinderboekenweek (en daarna), in de Bibliotheek en op school! Voor de kleuters is er een interactief programma bij het prentenboek Mag ik meedoen?, waarin een eend aanklopt bij verschillende clubs om nieuwe vrienden te maken, maar steevast wordt afgewezen, totdat...

Over de programma's

  • Het definitieve aanbod wordt verwacht in week 17!
  • Bestellen van de programma's kan tot de Kinderboekenweek die plaatsvindt van 3 tot en met 14 oktober
  • Voorlopige prijsindicatie: totaalpakket € 150,- voor bibliotheken in Noord- en Zuid Holland en € 185,- voor overige bibliotheken.

We bieden ook dit jaar een interactieve PowerPoint presentatie met de bekroonde Kinderboeken van 2018 aan inclusief een gave quiz!

Vormgeving programma en artwork: Barbara Mulderink, http://www.barbaramulderink.nl/ 

SAVE THE DATE

De Sneakpreview met de presentatie van de programma’s is op 8 juni 2018! Wil je de Sneakpreview samen met een collega gratis bijwonen? Bestel het Kinderboekenweek programma dan vóór 8 juni en je bent er bij!

Meer informatie

Stephanie de Kruif, SdeKruif@probiblio.nl en Karen Bertrams, KBertrams@probiblio.nl

 

 

Meer nieuws