Wie gaat er met ons naar BETT?

Wie gaat er met ons naar BETT?

Een allesbehalve onzedelijk voorstel. Wij, het team Digitale Geletterdheid en medewerkers van de Bibliotheek Kennemerwaard, gaan in de periode van 23 tot en met 25 januari naar de BETT in Londen. We vroegen ons af wie er met ons mee wil naar deze geweldige onderwijsbeurs vol innovaties, robots, gadgets en dozen vol inspiratie? Interesse, geef ons dan een seintje.

De BETT (The British Educational Training and Technology Show) is dé grote onderwijsbeurs waar bijna 1000 bedrijven, startups en organisaties aan zo’n 34.000 bezoekers de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied tentoonstellen. Natuurlijk zul je daar de laatste ontwikkelingen op het gebied van Digitale Geletterdheid kunnen vinden. Je komt gegarandeerd thuis met talloze ideeën voor jouw eigen bibliotheeklab of schoolprogramma’s. Meer informatie over de beurs vind je op: https://www.bettshow.com

Wij dachten, als we met een groep gaan is het natuurlijker veel gezelliger én we kunnen de organisatie van de reis en het bezoek centraal regelen, wat het voor jullie weer gemakkelijker maakt. Op het moment van schrijven zijn we de invulling nog aan het vaststellen en zijn we vooral geïnteresseerd wie er mee willen gaan. We gaan een dag naar BETT en een andere dag besteden aan het bezoek van een inspirerende bibliotheek of andere plek waar er gewerkt wordt aan Digitale Geletterdheid en 21ste eeuwse vaardigheden. Wellicht heb je zelf suggesties voor de invulling van de trip? Ken je bijvoorbeeld een interessante bibliotheek of andere organisatie, dan horen we dat graag!

Dus, heb je interesse om mee te gaan, maak het ons dan kenbaar via begges@probiblio.nl (06 24 99 77 96) of epostma@probiblio.nl (06 40 79 08 67). Heb je een suggestie voor het programma of wil je meer informatie, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Meer nieuws