Workshops nieuwe media: Instagram, vloggen en podcasts maken

Workshops nieuwe media: Instagram, vloggen en podcasts maken

Instagram, vlogs en podcasts: ze zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ook bibliotheken maken hier steeds vaker en beter gebruik van, vooral in het bereiken van nieuwe (jonge) doelgroepen. Binnen het project 'Nieuwe media' helpen onze marketeers je om zo doelgericht mogelijk te communiceren. We geven advies op maat, helpen je bij het maken van een strakke contentstrategie én organiseren workshops over het gebruiken en combineren van verschillende media. 

Let op: de data van deze workshops zijn aangepast.

We organiseren binnenkort twee workshops: een workshop Instagram op 29 oktober en een workshop vloggen op 16 november. De workshops vinden online plaats. Half december volgt een online inspiratiesessie over het maken van podcasts in samenwerking met radiomakers Desmet, met een workshop-gedeelte in 2021. 

Schrijf je gelijk in voor een of meer van deze workshops >>

29 oktober: workshop Instagram

Een goed bezochte en succesvolle Instagram-pagina, wie wil dat nu niet? Eén van de succesfactoren is dat je je content goed afstemt op je doelgroep. Influencer Saskia Weerstand weet hier alles van. In deze workshop op 29 oktober krijg je van Saskia en Probiblio handvatten voor hoe een goed Instagram-account eruit ziet, beheerd wordt en voor continuïteit zorgt. Meld je vóór 21 oktober aan!

16 november: workshop vloggen

Ook de vlog is niet meer weg te denken als onderdeel van je content. Maar hoe zorg je dat je vlog aansluit bij je doelgroep en via welke kanalen zet je het in? Tijdens deze workshop duiken we iets verder de diepte in en kijken we hoe een goede vlog komt tot stand komt, compleet met storyline. Meld je vóór 9 november aan!

December: inspiratiesessie podcasts

Podcasts lijken nieuw, maar ze doen al een tijdje mee. En er valt voor bibliotheken nog veel terrein te winnen! Half december organiseren we hierover een online inspiratiesessie in samenwerking met radiomakers Desmet. Zij vertellen waar je een podcast voor in kunt zetten, welke vormen we kennen en hoe je tot een goede podcast(serie) komt.Een workshop volgt in 2021. Meer informatie volgt binnenkort, dus hou onze agenda in de gaten!

Advies op maat

Binnen het project 'Nieuwe media' kijken onze marketeers mee hoe nieuwe media als Instagram, vloggen en podcasts maken passen in de positionering, zichtbaarheid en marketingcommunicatiestrategie van jouw bibliotheek. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jet Govers, 06 24 526 743

Meer nieuws