Nieuwsbrief Probiblio

Nieuwsbrief Probiblio

2021

2020

2019

2018

De Maatschappelijke Bibliotheek Special

De Maatschappelijke Bibliotheek Special

2020

2019

2018

2017

Extra: informatie in tijden van corona (t/m 20 mei 2020)

Extra: informatie in tijden van corona (t/m 20 mei 2020)

2020

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven volledig op zijn kop gezet. Tijdens en na de 1e lockdown verstuurde Probiblio een extra mail met praktische informatie, het laatste nieuws en tips voor thuiswerkende ibliotheekmedewerkers en hun doelgroepen. Voor het laatste nieuws meld je je aan voor de Probibio Nieuwsbrief!

De bibliotheken heropenen! Probiblio wenst iedereen veel succes

Hoe ga je te werk nu de bibliotheek weer open mag? Probiblio denkt met je mee!

Wat kun je doen nu je gebouw dicht is? Probiblio denkt met je mee!

Overige nieuwsbrieven

Overige nieuwsbrieven

BoekToer Nieuwsbrief

BoekToer is een collectie die ingezet kan worden als aanvulling op de schoolbibliotheek. Bekijk de laatst verschenen nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrief is opgegaan in de Nieuwsbrief Educatie 0-18 jaar.

WWW

Wim Keizer verzorgde tot eind 2018 een maandelijkse attenderingsservice over ontwikkelingen rondom de vernieuwing van het openbare bibliotheekwerk onder de titel WWW (Wat Wim Weet). Wim Keizer bracht je digitaal op de hoogte met nieuws en weetjes en gaf hij zijn persoonlijke visie op de wondere wereld van de bibliotheek. In december 2018 verscheen de laatste WWW. Wim zegt hierover: "Lezers zullen het samengevatte nieuws nu moeten missen. Columns blijf ik nog wel maken, voor Bibliotheekblad en af en toe, als gastblog, voor Bibliotheekblad.nl."