De bibliotheek als superheld

Stel je voor dat het onderwijs de bibliotheek als superheld zou zien!

Deelnemers gezocht: Van concrete ideeën naar snel resultaat

‘Stel je voor dat het onderwijs de bibliotheek als een superheld zou zien. Dat schooldirecteuren en leerkrachten staan te trappelen om met je samen te werken’. Dat is de vraag waar we op maandag 20 mei mee aan de slag gaan. Hoe kunnen we snelle stappen zetten richting dit doel?

We gebruiken hiervoor een integrale aanpak. Collega’s vanuit verschillende disciplines en bibliotheken bundelen hun krachten om gericht van ideeën naar concrete actiepunten te komen. Geen saaie vergadering, maar een actieve werksessie waar concrete deelprojecten uit komen om mee aan de slag te gaan en waarover elke deelnemer enthousiast is om een eigen bijdrage te leveren.

Wil je meer weten over deze werkvorm? Caroline Heijer (Educatie) en Marion Romein (Marktkennis) leggen het in 1 minuut uit.

 

Aanmelden

Deze sessie vindt plaats op 20 mei, van 12.30 tot 16.30 uur bij Probiblio.
Doe je mee? Aanmelden kan met een mail naar Caroline Heijer

Deel deze uitnodiging!

Deel deze uitnodiging vooral ook met collega’s uit andere disciplines die de uitdaging graag aangaan. Juist deze kruisbestuiving leidt tot mooie resultaten. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met je aanmelden.